Hyppää sisältöön

LV tuo vahvasti sertifioidut kestävän kehityksen tuotteet pyykin- ja astianpesuun

Kuvituskuva. Astian- ja pyykinpesunesteiden pullot vihreiden pyyhkeiden edessä.

LV tuo vahvasti sertifioidut kestävän kehityksen tuotteet pyykin- ja astianpesuun

Tutkimusten mukaan suomalaisten halu kuluttaa omien arvojensa mukaisesti kasvaa. Vastataksemme kysyntään tuomme ensimmäisenä markkinoille vahvasti sertifioidut kestävän kehityksen tuotteet pyykin- ja astianpesuun.

LV-uutuussarjaan kuuluvat LV Eco Color Pyykinpesuneste sekä LV Eco Käsitiskiaine.

Tuotteilla on neljä sertifikaattia: Joutsenmerkki, Ecocert-sertifikaatti, Vegan-standardi sekä Allergia-merkki. Näin vahvasti sertifioituja pyykin- ja astianpesuaineita ei vielä ole Suomen markkinoilla.

– Saamme kuluttajilta jatkuvasti enemmän kysymyksiä tuotteidemme raaka-aineista, pakkausmateriaaleista ja valmistuksesta, tuotepäällikkö Daniela Berner-Ax sanoo.

– Sertifikaatit ovat kuluttajalle yksinkertainen ja puolueeton tapa selvittää, miten tuotteen raaka-aineet hankitaan ja tuotanto tehdään.

LV Eco Pyykinpesunesteen raaka-aineista 96,1 prosenttia ja LV Eco Käsitiskiaineen raaka-aineista 98,7 prosenttia on peräisin luonnosta. Uutuuksien valmistuksessa tavoitellaan mahdollisimman pientä ympäristökuormitusta, ja ne valmistetaan käyttämällä sataprosenttisesti uusiutuvaa energiaa.

Uutuudet, kuten muutkin LV-sarjan tuotteet, ovat hajusteettomia ja väriaineettomia.

– LV-tuotteissa ei ole käytetty hajusteita eikä väriaineita, joten ne sopivat erityisen hyvin herkälle iholle ja lapsiperheille sekä vaikkapa heille, jotka haluavat keventää omaa kemikaalikuormaansa, Berner-Ax kertoo.

Tuotteet ovat saatavana hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista.

Hakutulokset