Hyppää sisältöön

Prebiootti auttaa pitämään hiuspohjan tasapainossa

Prebiootti auttaa pitämään hiuspohjan tasapainossa

LV toi markkinoille uuden hiustenhoitosarjan, joka sisältää prebiootteja. Probiootit kyllä ovat monille tuttuja, mutta entä ne pre-alkuiset? Mitä ovat prebiootit ja mikä on niiden tarkoitus hiustenhoidossa?

Prebiootit ovat sulamattomia kasviperäisiä hiilihydraatteja, jotka edistävät valikoivasti hyvien bakteerikantojen lisääntymistä. LV-tuotteissa on käytetty prebioottina oligosakkaridia, joka on valmistettu luonnollisista sokereista, sukroosista ja maltoosista.

Mihin prebiootteja tarvitaan?

Prebiootit edistävät hyvien mikrobien olosuhteita iholla. Näin ne auttavat pitämään hiuspohjan normaaliflooran tasapainossa. Mikrobien epätasapaino on omiaan aiheuttamaan hiuspohjan ongelmia – ja tästä voi seurata kuivuutta ja kutinaa.

LV prebiootti shampoo ja prebiootti hoitoaine

LV Prebiootti Shampoo pesee hiuspohjan hellävaraisesti. Lisäksi tuotteen sisältämä betaiini kosteuttaa sekä hiuspohjaa että hiuksia. Kosteuttava Prebiootti Hoitoaine taas jättää hiukset pehmeiksi. Kun hiukset ovat kosteutetut, ne ovat joustavammat, kiiltävämmät, sileämmät ja ne näyttävät terveemmiltä.

Prebiootti Shampoo ja Hoitoaine on valmistettu Suomessa yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Ne ovat hajusteettomia ja väriaineettomia ja sopivat myös herkälle iholle.

 

Hakutulokset