Skip to content

LV:s historia

LV:s historia

Vår historia började för över 50 år sedan när den finländska professorn inom hudsjukdomar Carl Erik Sonck utvecklade en tvål för känslig hud tillsammans med Lumi Valko.

Den inhemska LV-produktfamiljen har långa anor i finländarnas liv. Vår historia började för över 50 år sedan när professor inom hudsjukdomar Carl Erik Sonck utvecklade en tvål för känslig hud tillsammans med Lumi Valko. Namnet har under resans gång ändrats till LV, men våra värden har förblivit desamma: LV-produkterna ger inte avkall på renhet, skonsamhet eller säkerhet. Vi använder råvaror som bevisats vara säkra och skonsamma, och nästan alla LV:s produkter passar även för veganer.

Att välja ditt dagliga rengörings- eller tvättmedel är en liten sak, men det har en betydande inverkan på din huds välbefinnande och renlighet. LV:s produkter innehåller inga extra beståndsdelar, och därför orsakar de mindre belastning förutom för din hud även för din omgivning. LV:s oparfymerade och färgfria produkter passar även för personer med allergier och atopisk hud.

LV-serien består i dag av över 40 produkter som alla är utvecklade tillsammans med Allergi-, Hud- och Astmaförbundet. LV -serien innehåller också produkter som utvecklats för professionellas behov. Största delen av våra produkter framställs i Heinävesi, och vår produktutveckling sker i Helsingfors.

Sökresultat