Hyppää sisältöön

Puhdasta yksin­kertaistamisen iloa

Puhdasta yksin­kertaistamisen iloa

Elämme maailmassa, jossa on jo kaikkea liikaa. Siksi me LV:llä uskomme vähentämisen voimaan. Olemme alusta asti halunneet luoda tuotteita, joissa yhdistyvät juuri olennaiset ihon hyvinvoinnin ainesosat – ilman mitään ylimääräistä.

Ei hajusteita. Ei väriaineita. Ei mikromuovia. Ei tarpeetonta pakkausmateriaalia. Ei liiallisia rahtimaileja. Ei turhaa kemikaalikuormaa iholle tai luonnolle. Eikä ylimääräistä hintaa. Mutta senkin edestä puhtaita, tutkitusti iholle hyvää tekeviä raaka-aineita.

Tämä periaate edellä olemme innovoineet, tiivistäneet, uudistaneet ja kurkottaneet huomiseen jo yli 50 vuotta, aina ihotautiopin professori Lars-Erik Sonckin kehittämästä ensimmäisestä palasaippuasta lähtien.

Tuotteet ovat vuosien varrella löytäneet uusia muotoja ja Lumi Valko on kiteytynyt LV:ksi, mutta ydin on ja pysyy. Teemme monimutkaisesta yksinkertaisempaa ja tuomme iho- ja ympäristöfiksut valinnat jokaisen saataville.

Ja teemme työtämme kaikille ihoon, ikään tai vaikkapa sukupuoleen katsomatta. Oletpa herkkäihoinen, kemikaalikuormaa miettivä, tuoksuherkkä, kylppärin purkkikaaosta kesyttävä tai omaa lempihajuvettäsi palavasti rakastava, kuljemme kanssasi.

Koska meistäkin vähemmän on juuri sopivasti.

Ihan kaikille.
Sinullekin.

Jokainen LV-tuote on kehitetty yhdessä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Siksi ne sopivat kaikille, myös herkkäihoisille. Lähes kaikki LV:n arjen apurit ovat myös vegaanisia.

Ja mistä tuotteet tulevat? Läheltä. Kehityslaboratoriomme löytyy Helsingin Herttoniemestä ja valtaosa tuotteista valmistetaan Heinävedellä.

Lue LV:n vastuullisuudesta

Hakutulokset