Hyppää sisältöön

Vastuullisuus on meille vähemmän puhetta

Punatukkainen nuori nainen kuivaa kasvojaan kylpyhuoneessa vihreällä pyyhkeellä

Vastuullisuus on meille vähemmän puhetta

Vaikka vastuullisuudesta paljon puhutaan, meille LV:llä se tarkoittaa ennen kaikkea tekoja. Ihan sananmukaisesti vastuun kantamista. Ja valintoja, joista syntyy pisara pisaralta puhtaampi ja reilumpi huominen.


 

Uskomme erityisesti näihin tekoihin:

LV:n tuotteet yhteiskuvassa. Puisen tason päällä LV tuotteita sinistä kaakeliseinää vasten.

Tiesitkö, että LV
on osa Berneriä?

1883 perustetun Bernerin vastuullisuus kiteytyy huomisen puolustamiseen. Se toimii niin, että täällä on vielä sadan vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.

Sen myötä yli 90 000 yritystä 160 maassa arvioinut EcoVadis on luokitellut Bernerin vastuullisuuden korkeimmalle tasolle, jolle yltää ainoastaan 1 % kartoitetuista yrityksistä. Melkoinen saavutus, vai mitä?

Lue lisää Berneristä

Vastuullisia valintojamme

Ihoystävällisyys

Jokainen LV-tuote luodaan yhdessä Allergia-, iho- ja astmaliiton ihotautilääkäreiden kanssa. Siksi voit luottaa ainesosien turvallisuuteen.

Kestävät raaka-aineet

Pidämme tutkitusti turvallisista raaka-aineista, joilla on pieni hiilijalanjälki. Yksi sellainen on Fazerilla sivuvirtana syntyvä kauraöljy.

Lähituotanto

Kaikki LV-tuotteet kehitetään Helsingissä. Tuotannosta valtaosa eli yli 80 prosenttia hoituu Heinävedellä, loput pääosin lähialueilla Euroopassa.

Nainen levittää kasvoilleen puhdistusvaahtoa

Janoatko lisää faktoja?

Kaipaatko tarkempaa tietoa pakkausmateriaaleista, tuotantotavoista, sertifikaateista tai vaikkapa raaka-aineiden alkuperästä? Hienoa, kerromme niistä mieluusti!

Sukella tänne

Hakutulokset