Hyppää sisältöön

3 tärkeintä syytä, miksi miehen kannattaa hoitaa ihoaan

3 tärkeintä syytä, miksi miehen kannattaa hoitaa ihoaan

Mies – tiesitkö, että kun puhdistat ihosi ennen parranajoa, se ärsyyntyy vähemmän? LV kokosi ohjeet, joilla hoidat ihoasi paremmin!

1. Puhdista epäpuhtaudet iholta

Ihon pintaan tarttuu päivittäin epäpuhtauksia sisä- ja ulkoilmassa. Ihosta erittyy myös hikeä ja talia. Jos epäpuhtauksia ei pese pois, ne saattavat ärsyttää ja kuivattaa ihoa.

Pese siis iho aamuin illoin tehokkaalla mutta riittävän hellävaraisella puhdistusaineella.

2. Pehmitä partakarvaa ennen parranajoa

Samalla, kun peset ihon lämpimällä vedellä ja puhdistusaineella, pehmität myös partakarvaa. Kun karva on pehmeämpi, se on helpompi leikata pois eikä iho ärry.

3. Kosteuta, jotta ihon aineenvaihdunta toimii

Parranajon jälkeen iho kaipaa kosteutusta, jotta se ei kuivu ja tunnu kiristelevältä. Parranajon jälkeen käytettävä after shave -voide kosteuttaa ihoa ja sisältää rauhoittavia ainesosia, jotka ehkäisevät ihon ärsyyntymistä ja punaisia näppylöitä.

Pelkän ihon puhdistuksen jälkeen iholle kannattaa levittää kosteusvoidetta. Kosteutus on iholle tärkeää, jotta se pysyy hyvinvoivana eikä kuivu eikä hilseile.

Mikäli ihosi on talvella erityisen kuivan tuntuinen, levitä sille parranajon jälkeen after shave -voide ja sen jälkeen vielä kosteusvoide.

Tuoksu ei vaikuta tehoon

Suurin osa pitää tärkeänä sitä, että tuoksuu hyvälle. Kosmetiikkatuotteissa hajuste on kuitenkin usein aivan turha: tuoksu ei vaikuta esimerkiksi puhdistusaineen pesutehoon.

LV:n tuoksukyselyssä miehet arvioivat käyttävänsä tavallisena arkipäivänä lähes viittä erilaista tuoksua. Todellisuudessa tuoksuja saatetaan käyttää jopa moninkertaisesti enemmän.

Jos tuoksuja haluaa vähentää, kannattaa jokapäiväiset kosmetiikan tuotteet vaihtaa hajusteettomiin. Tällöin voi panostaa omaan lempituoksuunsa, kuten parta- ja hajuveteen.

Miehen ihonhoidon luottotuotteet

LV-ihonhoitotuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, ja ne sopivat myös herkälle iholle. Tuotteet on kehitetty Helsingin Herttoniemessä, ja ne valmistetaan Heinävedellä.

LV Men Kasvovoide on täyteläinen, tehokkaasti kosteuttava kasvovoide, joka jättää iholle raikkaan tunteen. Tehokasta, pitkäkestoista antioksidanttia sisältävä voide suojaa ihoa muun muassa stressin ja ilmansaasteiden aiheuttamilta haittavaikutuksilta, ja se sopii sekä päivä- että yövoiteeksi.

LV Men Aftershave Balm on kevyt, nopeasti imeytyvä geelivoide, joka rauhoittaa ja pehmentää ihoa ja kosteuttaa sitä pitkäkestoisesti. Voide sopii hyvin käytettäväksi parranajon jälkeen, sillä se sisältää allatoiinia ja bisabololia, jotka rauhoittavat ja pehmentävät ihoa.

LV Puhdistusvaahto puhdistaa iholta epäpuhtaudet tehokkaasti ja hellävaraisesti. Riittoisa vaahto levittyy kasvoille helposti ja tuotteessa oleva glyseroli kosteuttaa ihoa. Säilyttää ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Hakutulokset