Hyppää sisältöön

Marja Hintikka: ”Kärsin nuorempana voimakkaista iho-ongelmista”

Marja Hintikka: ”Kärsin nuorempana voimakkaista iho-ongelmista”

Marja Hintikan iho ei ole aina ollut yhtä hyvinvoiva kuin nyt. ”Kävelin koulun ensimmäiseen diskoon kroppa täynnä paiseita. Itse olisin kaivannut ihorauhaa teini-iässä. Kunnioitetaan jokaisen ihoa”, hän sanoo.

Juontaja-toimittaja Marja Hintikka tietää, miltä tuntuu, kun muut tuijottavat ja kommentoivat ihon ongelmia. Hän kärsi nuoruudessaan erilaisista iho-ongelmista, ja ihmisten hyvääkin tarkoittavat neuvot satuttivat. Marja palaa nuoruutensa ihomuistoihin parhaillaan vietettävän Ihoviikon kunniaksi.

Jokainen iho on upea ja arvokas

”Mun oma tarina on moninainen. Nyt iho voi hyvin, mutta aina ei ole ollut niin. Nuorempana kärsin voimakkaista iho-ongelmista – muun muassa koulun ensimmäiseen diskoon kävelin koko kroppa täynnä paiseita.

Iho on ihmisen suurin elin, ja siksi ihossa tapahtuvat muutokset vaikuttavat kokonaisvaltaisesti paitsi kehoon, myös mieleen.

Jokaisella on oikeus ihorauhaan. Itse olisin kaivannut sellaista erityisesti lapsena ja teini-iässä. Tuntui vaikealta, että jokainen vastaantulija näki sen, minkä olisin halunnut peittää.

Muistathan, että kommentointi, tuijotus ja hyvääkin tarkoittavat neuvot voivat satuttaa ihotautia sairastavaa. Annathan siis ihorauhan!

Nyt vietetään Ihoviikkoa, ja toivon teidän miettivän oman ihonne tarinaa. Jokainen iho on nimittäin upea ja arvokas. Kunnioitetaan sitä.

LV:n ihonhoitotuotteet on kehitetty yhdessä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. LV on mukana mahdollistamassa myös marraskuussa toimivaa ihoneuvontapuhelinta, jonne voit soittaa ja kysyä ammattilaiselta mieltä askarruttavista asioista.”

Millainen on sinun ihosi tarina? Jaa se Marjalle

Oletko sinä saanut elämässäsi kokea ihorauhaa?  Jaa tarinasi ja käy lukemassa muiden ihotarinoita Marjan Instagramista @marjahintikka

Tutustu myös näihin tarinoihin

Hakutulokset