Hyppää sisältöön

Mukavan kuivakka tuttavuus

Mukavan kuivakka tuttavuus

Olen LV MEN Stick 48 h. Nyt kerron, mistä tulen ja mikä on minun supervoimani. 

Suomalaiset ovat roll-on-kansaa, mutta rollit saavat minusta vahvan haastajan. Tiedän, että minun tyyppiseni stick sopii täydellisesti suomalaisten kainaloihin.

Synnyin syksyllä 2021. Olen vahapohjainen ja ytimeltäni täyttä tavaraa. Kun sipaiset minua kainaloosi, tunne on heti kuiva ja voit oitis heittää paidan päälle.

Uskallan väittää, että olen tosi riittoisa! Minussa ei ole pisaraakaan vettä, joten et maksa jostain, joka pian kainaloon pyöräytyksen jälkeen haihtuisi ilmaan.

Olen antiperspirantti. Mitäs se tarkoittaa? Sitä, että vähennän hien tuloa kainaloidesi hikirauhasista. Supervoimani eli aktiiviaineeni on alumiini-zirconiumyhdiste. Se muodostaa tulpan hikirauhasen päälle. Takaan, ettei hiki virtaa entiseen malliin.

Hajusteeton. No, jopa jotakin! Kuulun Suomessa poikkeusyksilöiden joukkoon, sillä olen antiperspiranttinen stikki ilman hajusteita. Sovin hajusteallergisille mainiosti. Ja koska minussa ei ole ylimääräistä aromia, sinun lempituoksusi saa pitää pääroolinsa. Eivätpä mene sitten puurot ja vellit, parfyymit ja antiperspirantin tuoksut sekaisin iholla.

Minulla on myös deodoroiva kyky. Ehkäisen hajujen muodostumista kainalossa jopa kahden vuorokauden ajan, siitä tulee tuo upea lisänimeni: 48 h.

Minut on suunniteltu miehen kainaloon. Saavat minuun muutkin mieltyä. Olen hyvin sopivaa seuraa itse kullekin, minussa ei ole mitään leimallista tuoksua.

Olen paitsi raikas myös raitis kaveri. Minussa ei ole alkoholia eikä säilöntäaineita saatikka väriaineita.

Annan vielä hyvän vinkin: Jos säilytät minua viileässä kylppärissä, pintani saattaa hiukan kovettua. Siispä siirrä minut tavalliseen, huoneenlämpöiseen tilaan, niin levityn kainaloosi helpommin.

Hakutulokset