Hyppää sisältöön

Kasvotarinat: ”Ihoni ei ole minulle itsestäänselvyys”

Kasvotarinat: ”Ihoni ei ole minulle itsestäänselvyys”

Petra Keinänen, 25, ei ota ihosta enää paineita. Toisin oli nuorempana, kun selän ihossa oli epäpuhtauksia. Teini-iän iho-ongelmat ovat jo takana, mutta hyvä iho ei ole hänelle itsestäänselvyys. Kasvojen puhdistaminen on Petralle tärkeää: hän ei ikinä mene nukkumaan meikit kasvoillaan.

– Minulla on muutama luottotuote, joilla pesen, rasvaan ja kuorin ihoni. Ostan kosmetiikkani marketista, koska se helpottaa arkeani, Petra sanoo.

Hän hoitaa ihoaan myös terveillä elämäntavoilla, kuten juomalla riittävästi vettä.

– Uskon, että voin valinnoillani auttaa ympäristöäni ja ihoani – jos tuote on kotimainen, se on pelkkää plussaa!

Tuotekuva LV:n kasvohoitosarjan uudesta tasapainottavasta geelivoiteesta.

Suosittelemme Petralle: LV Tasapainottava geelivoide

Kenelle: Tasapainottava geelivoide sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle.
Käyttö: Sopii päivä- ja yövoiteeksi, myös meikin alle.

– Kun iho tuottaa tavallista enemmän rasvaa, sen mikrobitasapaino eli bakteerifloora häiriintyy helposti. Rasvoittuvalle ja sekaiholle tarkoitettu tasapainottava geelivoiteemme sisältää prebioottia, joka auttaa ylläpitämään ihon hyvälaatuista bakteerikantaa ja tukee hyvien mikrobien kasvua ihon pinnalla, kertoo LV:n tuotekehityspäällikkö Outi Tarakkamäki.

– Halusimme tuotteeseemme mukaan myös täysin kotimaisen raaka-aineen: ksylitolin. Se yhdistetään usein vain hammastahnoihin ja purukumeihin, mutta ksylitolia voidaan käyttää aktiiviaineena myös ihon hoidossa. Se auttaa vahvistamaan ihon mikrobitasapainoa ja kosteuttaa tehokkaasti.

Hakutulokset