Hyppää sisältöön

5 superainetta ihosi parhaaksi – näihin LV luottaa

LV:n uusi kasvojenhoitosarja; vahvistava seerumi, micellar puhdistusvesi, micellar puhdistusgeeli ja vahvistava kasvovoide.

5 superainetta ihosi parhaaksi – näihin LV luottaa

Jokainen LV-tuote on huolellisen tuotekehityksen tulos ja jokainen niissä käytetty raaka-aine tarkoin valittu. LV:n tuotekehityspäällikkö Outi Tarakkamäki esittelee luottoraaka-aineensa, jotka ovat tehokkaiden ja hellävaraisten LV-kasvojenhoitotuotteiden tae.

Vähemmän on juuri sopivasti – tämän LV:n ideologian mukaisesti valitaan myös tuotteiden raaka-aineet.Tuotteissa pitää olla kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään turhaa. Tavoitteena on mahdollisimman lyhyt raaka-aine- eli inci-lista.

Haluamme luoda tehokkaita, mutta herkällekin iholle sopivia tuotteita ilman hajusteita ja väriaineita. Pyrimme aina järkevimpään mahdolliseen raaka-aineyhdistelmään, joka vastaa ihon tarpeisiin. LV:n luottoraaka-aineilla on usein monenlaisia vaikutuksia. Jos sama aine esimerkiksi pystyy sekä suojaamaan että rauhoittamaan ihoa, se auttaa lyhentämään tuotteen raaka-ainelistaa, kertoo LV:n tuotekehityspäällikkö Outi Tarakkamäki, joka on työskennellyt LV-sarjan parissa jo 15 vuotta.

LV-tuotteilla on kunnianhimoiset vastuullisuusvaatimukset, ja raaka-ainevalinnat ovat kaiken perusta. Koko uudelle Vahvistavalle kasvojenhoitosarjalle on tehty elinkaariarviointi, eli tuotteiden ympäristövaikutukset on tutkittu aina raaka-aineen hankinnasta tyhjän pakkauksen kierrätykseen asti.

”Toiveissa on, että jatkossa yhä useampi raaka-aine olisi peräisin teollisuuden sivuvirroista. Tällainen on esimerkiksi tehokosteuttaja betaiini, jota saadaan sokerijuurikkaasta sokeriteollisuuden sivutuotteena”, Outi Tarakkamäki sanoo.

LV:n kasvojenhoitotuotteiden superaineet

LV:n vahvistava kasvovoide ja vahvistava seerumi

1. Monivaikutteinen niasiiniamidi

Niasiiniamidi eli B3-vitamiini on jo muutaman vuoden ollut ihonhoidon asiantuntijoiden huulilla niin maailmalla kuin meilläkin. Kauneusbloggarit ympäri maailmaa ovat jakaneet kokemuksiaan tästä pitkään tunnetusta, trendikkääksi nousseesta ihmeaineesta, joka pystyy vaikka mihin. Se suojaa, vahvistaa, lisää ihon kimmoisuutta ja ennaltaehkäisee epäpuhtauksia.

Monipuolisten vaikutustensa ansiosta niasiiniamidi on valittu LV:n uuden Vahvistavan kasvojenhoitosarjan kaikkiin neljään tuotteeseen. Koska hellävaraisuus kuuluu niasiiniamidin tärkeisiin plussiin, se sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.

LV Vahvistavassa seerumissa ja LV Vahvistavassa kasvovoiteessa niasiiniamidi vahvistaa ihon suojamuuria. Se auttaa suojaamaan ihoa ilman epäpuhtauksilta, siniseltä valolta sekä UV-valon aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. Lisäksi se tasapainottaa talin muodostusta ja auttaa näin vähentämään ihon kiiltoa.

LV Micellar puhdistusvedessä ja LV Micellar puhdistusgeelissä niasiiniamidi auttaa ehkäisemään ilmansaasteiden haittoja. Molemmat tuotteet voi pesun sijaan pyyhkiä pois kasvoilta, jolloin suojaava vaikutus on vahvempi

2. Korkean teknologian peptidit

Peptidit ovat korkean teknologian raaka-aineita, ja ne ovat tuttuja premium-tason ihonhoitotuotteista. LV Vahvistavassa Kasvovoiteessa ja LV Vahvistavassa seerumissa peptidi toimii kosteuttajana. Sama peptidi myös kiihdyttää kosteutta kuljettavien proteiinien tuotantoa ihossa.

Kuva LV:n uudesta kasvojenhoitosarjan tuoteperheestä.

3. Superkosteuttava hyaluronihappo

Myös hyaluronihappo on pitkään ollut kosmetiikan trendiraaka-aineita. Hyaluronihapon supervoima on, että se pystyy sitomaan tuhatkertaisen määrän vettä 5–12 tunnissa molekyylin omaan painoon verrattuna. Sillä on kosteuttava rooli myös LV:n kasvojenhoitotuotteissa, kuten LV Silmänympärysvoiteessa, LV Kosteuttavassa kasvovoiteessa 48 h ja Suojaavassa päivävoiteessa SPF 15.

4. Vahvistavat keramidit

Ihon suojamuurin rakentajiksi tarvitaan solujen ohella muun muassa keramideja – rasvoja, jotka syväkosteuttavat, suojaavat ja korjaavat ihon pintaa sekä pitävät ihon solut yhdessä laastin tavoin. Keramidit antavat pitkäkestoista suojaa herkälle ja kuivalle iholle.

LV-tuotteissa keramidia on käytetty tehoaineena LV Korjaavassa yövoiteessa.

 

5. Rauhoittava ja uudistava allantoiini

Samoin kuin vintagevaatteista on tullut trendikkäitä, vanhat, hyväksi havaitut kosmetiikan raaka-aineet elävät uutta tulemistaan. Yksi niistä on allantoiini, rauhoittava, ihoa uudistava ja kosteuttava aine, joka nousi takavuosina kosmetiikan hittiraaka-aineeksi.

1900-luvun alussa havaittiin, että allantoiini oli yksi vaikuttava aine perinteisen lääketieteen käyttämissä kasviuutteissa. Sen jälkeen sitä on pystytty tuottamaan synteettisesti.

Allantoiinin hyödyt saadaan irti pienilläkin pitoisuuksilla, eikä se ärsytä ihoa. Siksi se on luottoraaka-aine monissa LV:n kasvojenhoitotuotteissa, kuten LV Kasvoseerumissa, LV Micellar Puhdistusgeelissä, LV Kasvovedessä, LV Kuorintavoiteessa, LV Korjaavassa yövoiteessa, LV Kosteuttavassa kasvovoiteessa ja LV Vahvistavassa seerumissa.

Hakutulokset