Hyppää sisältöön

Kasvotarinat: ”Ehkä tässä ei enää olla ihan nuoria”

Kasvotarinat: ”Ehkä tässä ei enää olla ihan nuoria”

Elina Puhakka, 36, ja Juhani Nummi, 39, elävät kiireisiä vuosia. Työt ja kaksi poikaa takaavat sen, ettei luppoaikaa ole. Juhani haluaa näyttää esimerkkiä pojilleen siinäkin, miten ihoa hoidetaan.

– Nuorempana suhtauduin huolettomasti ihooni. Lasten myötä olen kiinnittänyt huomiota ihonhoitoon, etenkin auringolta suojautumiseen. Aina, kun auringossa ollaan, niin siltä myös suojaudutaan. hän sanoo.

Elinan iho on vaatinut enemmän hoitoa.

– Ihoni on voinut paremmin sen jälkeen, kun sain lapsia. Toisaalta elämäntapanikin ovat muuttuneet, kun ei enää tule juhlittua. Jokunen vuosi sitten kasvoihini ilmestyi maksaläiskiä. Ehkä se kertoo siitä, ettei tässä enää olla ihan nuoria.

Tuotekuva LV:n kasvohoitosarjan uudesta kasvoseerumista.

Suosittelemme Elinalle ja Juhanille:

Kasvoseerumi LV

Kenelle: Sopii jokaiselle ihotyypille ja hänelle, joka haluaa tasoittaa ihon pintaa ja juonteita.

Käyttö: Voi käyttää kasvoilla sellaisenaan tehokosteuttajana tai pohjustustuotteena meikin alla.

– Kasvoseerumin aktiiviaineet kosteuttavat, uudistavat ja rauhoittavat ihoa. Tämä tuote myös tasoittaa ihon pintaa sekä häivyttää ryppyjä optisesti, LV:n tuotekehityspäällikkö Outi Tarakkamäki kertoo.

Tuotekuva LV:n kasvohoitosarjan uudesta SPF 15 suojaavasta päivävoiteesta.

LV Suojaava päivävoide SPF 15

Kenelle: Jokaiselle ihotyypille sopiva päivävoide rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Suojakerroin SPF 15 antaa suojaa auringon UVA- ja UVB-säteilyltä.

Käyttö: Levitä voide iholle aamuisin. Tuote imeytyy nopeasti ja tuntuu mukavalta.

– Päivävoiteeseemme on lisätty tehokosteuttavaa hyaluronihappoa. Sitä on luontaisesti jokaisen iholla, mutta kun ikää karttuu, hyaluronihapon määrä vähenee. Voiteessa on suojaavaa E-vitamiinia ja kevyt aurinkosuojakerroin, LV:n tuotekehityspäällikkö Outi Tarakkamäki kertoo.

Hakutulokset