Hyppää sisältöön

Näin vahvistat ihosi tärkeää suojamuuria

Näin vahvistat ihosi tärkeää suojamuuria

LV:n uusi Vahvistava kasvojenhoitosarja auttaa nimensä mukaisesti ihon tärkeän suojamuurin ylläpitämisessä. Miksi suojamuurista huolehtiminen on niin tärkeää?

Ihon ylin kerros on kuin tiilimuuri, jossa solut ovat tiiliä ja erilaiset rasvat laastia. Mitä tiiviimpi ja yhtenäisempi pintakerros on, sitä paremmin se pystyy suojaamaan ihon sisempiä kerroksia.

Näin LV-ihonhoitosarjan tuotekehityspäällikkö Outi Tarakkamäki kuvaa ihon luontaista suojamuuria, josta huolehtiminen on tärkeää aina, mutta erityisesti talvea vasten, jolloin auringonvalon väheneminen ohentaa ja lämmityskauden alkaminen kuivattaa ihoa.

”Hyväkuntoinen suojamuuri antaa iholle mikrobiologisen suojan sekä suojan haihtumista, kuivumista ja liiallista vettä vastaan. Jos laasti rapautuu, tiilimuuri alkaa heikentyä. Kiristävä, kutiseva tunne ja punoitus ovat yleensä merkkejä vääränlaisista hoitotottumuksista tai tuotteista. Tällöin on hyvä kokeilla hellävaraisempaa pesua ja hoitavampaa voidetta”, Outi Tarakkamäki kertoo.

Neljä tehokasta, hellävaraista tuotetta

LV:n uusi kasvojenhoitosarja; vahvistava seerumi, micellar puhdistusvesi, micellar puhdistusgeeli ja vahvistava kasvovoide.

LV:n uusi Vahvistava kasvojenhoitosarja on suunniteltu nimenomaan ihon kunnossa pitämiseen ja sitä kautta luontaisen suojamuurin vahvistamiseen. Sarjassa on kaksi hoitotuotetta, LV Vahvistava seerumi ja LV Vahvistava kosteusvoide, sekä kaksi puhdistustuotetta, LV Micellar puhdistusgeeli ja LV Micellar puhdistusvesi.

Tuotteet on tehty normaalille ja sekaiholle, mutta niitä voivat käyttää myös kuivaihoiset. Jos iho on erittäin kuiva, se saattaa tarvita rasvaisempia hoitotuotteita, joissa on mukana esimerkiksi keramideja tai öljyjä.

Uusi kasvojenhoitosarja on syntynyt mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Sen ympäristövaikutukset on ensimmäisenä kosmetiikkasarjana Suomessa selvitetty elinkaarianalyysillä ja hiilijalanjälkilaskennalla.

Pääroolissa niasiiniamidi

Vahvistavan kasvojenhoitosarjan tärkein raaka-aine on niasiiniamidi eli B3-vitamiini, joka on ihonhoitomaailman trendikäs superaine. Tällä kasvojenhoidon moniottelijalla on monia hyviä vaikutuksia ihoon.

LV Vahvistavassa seerumissa ja LV Vahvistavassa kasvovoiteessa niasiiniamidi ennen muuta ylläpitää ihon suojamuuria. Se myös suojaa osaltaan ilman epäpuhtauksilta sekä sinisen valon ja UV-valon aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. Lisäksi se auttaa vähentämään ihoa kiiltoa.

Hyväkuntoinen suojamuuri antaa iholle suojan haihtumista, kuivumista ja liiallista vettä vastaan

Sarjan puhdistustuotteissa niasiiniamidilla on ilman epäpuhtauksilta suojaava vaikutus.

Toinen tehoaine – peptidi

Vahvistavassa seerumissa ja kasvovoiteessa on toinenkin superraaka-aine: korkean teknologian peptidi, joka kosteuttaa ja tukee niasiiniamidin vahvistavia vaikutuksia.

Kosteuttava peptidi myös kiihdyttää kosteutta kuljettavien proteiinien tuotantoa ihossa. Peptidit ovat tuttuja monista premium-tason ihonhoitotuotteista.

Kevyet, tasapainottavat puhdistajat

Vahvistavia hoitotuotteita täydentämään uuteen sarjaan tuotiin kaksi hellävaraista puhdistustuotetta, LV Micellar puhdistusgeeli ja LV Micellar puhdistusvesi. Ne ovat hyvin mietoja ja hellävaraisia ihon suojamuurille, eikä niitä tarvitse huuhtoa iholta.

Puhdistusgeelinkin voi pyyhkiä pois vedellä kostutetulla puhdistuspyyhkeellä. Vedenkulutuksen minimoinnilla pystyimme entisestään pienentämään uuden sarjan hiilijalanjälkeä”, Outi Tarakkamäki kertoo.

Molemmissa puhdistustuotteissa on mukana kosteuttavaa, kotimaista betaiinia, jota saadaan sokeriteollisuuden sivuvirroista.

Hakutulokset